úsek hradební zdi ve zdivu domu čp. 71

Hradební zeď o výšce 1,5 - 2 metry, nejasně vymezeného rozsahu. Vpravo hradba pokračuje zřejmě i za domem čp.70, vlevo zřejmě nepokračuje, protože je zde více vysunutý taras za dalším domem, provedený z velkých pískovcových štuků. Hradební zeď je dnes zachovaná pouze ve funkci tarasu, nad nímž stojí přistavěné dvorní křídlo a další nižší přístavek domu čp.71. Je provedená z lomového kamene s cihelnými vysprávkami a je opatřená zbytky nažloutlé přírodní omítky. Zhruba uprostřed je drobná vysprávka cementovou maltou, hrubě upravená, možná na cihelné plombě nebo na zazdívce nějakého otvoru. Dva průrazy zhruba kruhových otvorů o průměru asi 30 cm se nacházejí vlevo od tohoto ostrůvku cementové malty.