zámek

Čtyřkřídlá budova zámku na přibližně čtvercovém půdorysu stojí na ostrožně v J části areálu. Někdejší zámek byl v 19. století přestavěn na pivovar a zárověň doplněn o řadu technických staveb. Hlavní budova je dvou až třípatrová, krytá sedlovými plechovými střechami s několika válcovými komíny. Fasády jsou hladce omítané, místy členěné pilastry a otevřené pravidelně rozmístěnými segmentově zakončenými okny. Vstup do nádvoří je branou na S straně, nad níž je umístěn erb. Na J křídle je patrná řada technických přístaveb (hrázděná konstrukce a pod.). V celém areálu je řada menších technicistních staveb a SZ od zámku stojí podélná patrová stavba z 19. století, vzhledově shodná se zámkem a přiléhající k bráně.