městský dům

Jednoposchoďový řadový dům o sedmi okenních osách s pozdně klasicistní fasádou a sedlovou střechou se hřebenem rovnoběžným s ulicí. Skoro půlkruhový pískovcový portál s profilovanou římsou pod patou oblouku a závěrovým klenákem, má pozdně klasicistní vrata. Na straně do dvora probíhají pavlače nesené profilovanými kamennými krakorci. Uprostřed dispozice průjezd s poloeliptickou valenou klenbou, jinak typický josefovský dvojtrakt v přízemku s valenými klenbami, jejichž vrcholnice je rovnoběžná s průčelím. Schodiště s plackami vpravo v průjezdu. V patře klenuté kuchyně v zadním traktu. V pozadí zužujícího se dvora dvojkřídlá patrová budova s vnějším předloženým schodištěm. Pravé křídlo má v obou místnostech po stranách úzké předsíňky skoro půlkruhové, valené klenby s vrcholnicí rovnoběžnou s průčelím. v levém křídle trámové stropy.