býv. pivovar

Budova je hmotově i půdorysně nesourodá - na dlouhé východní dvoupodlažní křídlo navazuje kratší, půdorysně mírně lichoběžné křídlo severní s odlišnou niveletou podlah v interiéru, danou jeho podsklepením. východní křídlo je kryto valbovou střechou a jednotnou úrovní střešního hřebene. Jednopodlažní křídlo severní má sedlovou střechu. Průčelí obou křídel mají poněkud odlišnou podobu - severní křídlo se otevírá rozměrnou dvouosou prosklenou arkádou, fasádami východního křídla prostupují v 1. nadzemním podlaží obdélná okna a ve 2. nadzemním podlaží úzká, rovněž na výšku posazená “střílnová” okénka. Fasády objektu jsou hladké, novodobé, z 90. let 20. století. Jižní část východního křídla v rozsahu dvou okenních os, vystavěná při rekonstrukci v 90. letech 20. století. 1. nadzemní podlaží východního křídla má barokní valenou výsečovou klenbu, další část křídla a celé severní křídlo jsou plochostropé. Ve 2. nadzemním podlaží se nachází rozměrný, dále nedělený sýpkový prostor, zastropený trámovým stropem s hustým sledem trámů a středním průvlakem. Podlaha 2. nadzemního podlaží je z cihlové dlažby. Interiér spoře osvětlují štěrbinová okénka v segmentově zaklenutých výklencích, jejichž špalety se do interiéru mírně rozšiřují. Vaznicový krov valbové střechy východního křídla.