zámecký areál

Zámecký komplex je tvořen dvěma samostatnými budovami, které jsou proti sobě postaveny v pravém úhlu. Starší v jádru renesanční budova je situována na severní straně areálu a mladší na jeho jižním konci. K severnímu nároží zámku se těsně přimyká budova bývalé sýpky, která celý areál uzavírá. Obě zámecké budovy stojící samostatně jsou mezi sebou propojeny bránou ústící do zámeckého parku rozkládající se na severozápadní straně. Park je uzavřen ohrazením tvořeným dřevěným plaňkovým plotem mezi zděnými hranolovými sloupy a na severní straně souvislou cihelnou zdí. Zámecké budovy s bývalou sýpkou a parkem tvoří uzavřený areál zajímavého nahodilého uspořádání samostatných staveb bez vzájemného propojení.