ohradní plot

Kovové oplocení s vjezdovou branou se skládá z jednotlivých kovových tyčí v horní části zakončených profilovaným plaménkem a volutou. Jednotlivé opracované tyče spojuje v horní i spodní části oboustranný plochý profilovaný pásek ve dvou řadách, spojovaný navzájem nýty. Mezi pásky jsou vložené ozdobné kruhové prvky. Střední část dílů zdobí rozvilinový dekor. Jednotlivé plotové díly jsou vsazeny mezi zděné sloupky s nízkou podezdívkou. Hlavní vstup do továrního prostoru vymezují zděné omítané sloupky po stranách reprezentativně řešené vjezdové brány. Plotové díly brány se mírně konkávně prohýbají od uliční čáry a jsou kotveny do vysokých profilovaných, kvádrovaných sloupů s vysokou kovovou kytkou osazenou ve středu krycí desky. Dvoukřídlá brána se skládá z jednotlivých kovových prutů, propojených stejným způsobem jako jednotlivé plotové dílce. Obě křídla jsou v celé výšce bohatě zdobena dekorativními rozvilinami. Spodní část křídel je plná, zdobená rozetami. Nad branou je zavěšen prolamovaný plechový nástavec kopírující tvar brány