městský dům

Dvouposchoďový čtyřosý řadový dům s pseudomansardovou střechou s krytinou z asfaltových šindelů. Uliční fasáda s mírně předstupující východní části, barokní novodobě opravená. V přízemí východního traktu velký výkladcový otvor, v západním vysoký otvor staršího okna a vstupní portál s kamennými stojkami a sokly (s rytým obdélníkem), dřevěným nadsvětlíkem s barevným prosklením. Dveře dvoukřídlé hladké svlakové. Patra s nárožními rustikovými pilastry, parapetní římsou v 1. patře a profilovanou korunní římsou Dvorní průčelí hladce omítané. Přechod mezi předstupující východní částí a ustoupeným západním traktem oblý, s pilastrem. Okna 1. patra v profilovaných šambránách s klenáky a nadpražní římsou se suprafenestrou. Okna 2. patra v prostých šambránách.