vila

Jednopatrová vila, průčelí do ulice čtyřosé, vpravo prosklená dřevěná veranda, 1. osa vpravo- rizalit převyšující ostatní části domu, střídá se pásová rustika s hrubou omítkou. 2. a 3. osa v přízemí nad okny odstupněná římsa z cihel, bosování, v 1. patře kolem okem bosáž a plastická výzdoba. Nad římsou okno ve štítě, nad ním plastická výzdoba. 4. osa- balkon na pilířích, v přízemí předsazené pilíře, v 1. patře předsazený arkýř, v něm dveře na balkon. Levý bok- 7 os, 1. a 2. osa jednopatrový přístavek, nahoře balkon, 3. osa- vstupní boční dveře, 4.- 6. osa segmentový arkýř, 7. osa- arkýř na pilířích. Ve štítu okno, kolem režné cihly, 4.- 6. osa pásová rustika. Pravý bok- 5 os, 2. a 3. osa v přízemí pásová rustika, rizalit, v 1. patře obdobné ozdoby jako na průčelním rizalitu. 4. a 5. osa v přízemí vchod a okno, vedle hlavní vchod do zasklené dřevěné verandy, nad ní v ústupu bok rizalitu pásová rustika a 3 pilastry z bílých režných cihel. Zadní průčelí hladké, 1. osa vchod na balkon. Střecha plochá, sedlová, plech, eternit. Ze zahrady několik schodů k verandě, kde jsou další schody do chodby. V zahradě nalevo přízemní kůlny z režných bílých cihel. Krov sedlový, hřeben rovnoběžný s ulicí. Na objektu šedá břízolitová omítka, kolem obíhá sokl z červených keramických tvárnic.