činžovní dům

Samostatně stojící objekt o osmi patrech, se střešní terasou. Fasáda je tvořena cihlovým spárovým zdivem, členěna je pravoúhlými okny a balkony se zábradlím z betonových prefabrikátů. Po obvodu obíhá břízolitový sokl. Průčelní strana je čtyřosá, bez balkonů, krajní okna v kamenném ostění. Protilehlá fasáda rovněž čtyřosá, s balkony v obou krajích. Strany boční jsou tříosé, o jednom balkónu. Vstup prosklený, obložený travertinovými deskami. Prostoru zádvěří dominují vestavěné poštovní schránky v dřevěném obložení. Stropy v objektu z monolitického železobetonu. Jednotlivé etáže jsou přístupny umělě osvětleným schodištěm. V každém patře vstup do 4 bytů, v přízemí byt jeden. Jedná se o byty dvoupokojové, o plošné výměře 45m2 . Rám vstupních dveří dřevěný, většina oken osazena v dřevěných rámech. Budova s plochou střechou, střešní terasa je v současnosti nepřístupná.