vila

Trojpodlažní objekt ve svažitém terénu s členitou kompozicí hmot. Hlavnímu průčelí dominuje velká kamenná terasa prolomená pěti čtvercovými okny a vlevo hlavním vstupem s iónskými sloupy zasunutým do hmoty terasy. Druhé podlaží šestiosé s půlkruhově zaklenutými okny ve špaletách a s profilovanými šambránami a s dvěma vstupy na terasu. Okna třetího podlaží obdélná, v mělkých špaletách. V šesté ose polygonální rizalit prolomený ve druhém podlaží trojicí oken a s lodžií na sloupech v podlaží třetím. Předstupující korunní římsa nese mansardovou střechu s obdélnými vikýři. Levé příčné krátké rameno v průčelí s půlkruhovým rizalitem tvořícím podnož pro balkon třetího podlaží a prolomeným v prvním a druhém podlaží trojicí obdélných oken ve špaletách, ve druhém podlaží na podokenních římsách a s profilovanými šambránami vybíhajícími z kordonové římsy druhého podlaží.