dvojvila

Volně stojící zrcadlově řešený jednopatrový dvojdům se střední ustupující částí sevřenou mírně vystupujícími rizality, které se nachází rovněž na bočních průčelích. Průčelí člení kordonové římsy - římsa ukončuje kamenný sokl, profilovaná kordonová římsa odděluje suterén od přízemí a patra. V přízemí jsou průčelí členěna pásovou rustikou, výše v přízemí a v patře pravoúhlými vpadlinami a vystupujícími plochami nesoucími geometrizující dekor nebo odlišené pouze hrubým omítnutím, v patře jsou průčelí střídmě dekorována barevně odlišenými drobnými čtverci, jejichž rovná linka se na chází v ploše průčelí a na rizalitech na masivních hranolových konzolách nesoucích korunní římsu. Pravoúhlé hlavní vstupy prolomené v půlkruhově zaklenutých nikách se nachází ve střední ustupující části dvojdomu. Balkony v patře uličního průčelí spočívají na dvou hranolových postraních a masivní střední konkávně tvarované konzole, kovové zábradlí mezi válcovými sloupky je zdobeno secesním ornamentálním dekorem. Severní zahradní průčelí je asymetrické vinou mladších přístaveb a rozšíření domů.