vila

Přízemní zděná budova, pětiosé průčelí do Nerudovy ulice, ve 2. ose hlavní vchod z boku do předsazeného krytého půlkruhového zádveří s pěti okny, mezi nimi polopilíře, nad tím ve stěně nad střechu sahající nástavce se třemi úzkými okny mezi polopilíři z režných bílých cihel. Ve 3. ose kolem okna ornamentální výzdoba, nahoře štít se dvěma úzkými okny. 4. a 5. osa nižší, nahoře balkon, v přízemí ve 4. ose vchod. Pravý bok dvouosý. 1. osa vchod na balkon, nad vchodem kartuš s letopočtem 1910, 2. osa okno. Levý bok tříosý- 1. osa tříboký arkýř se třemi úzkými okny, 3. osa rizalit, nahoře balkon. Ve štítu dvě okna, ve vrcholu malé oválné okno, podstřešní dřevěná římsa. Zadní průčelí šestiosé, 3. a 4. osa rizalit, nahoře štít se dvěma malými okny. 6. osa nárožní arkýř. Okna mnohotabulková. Střecha sedlová, valba, ražené tašky, plech. K vrcholu střechy půlkruhově zakončený dřevěný nástavec. V zahradě přízemní garáž se štítem v průčelí a nárožními polopilíři půlkruhově zakončenými.