správní budova firmy Theodora Fiedora

Třípatrová řadová budova na kosodélníkovém půdorysu, s železobetonovou konstrukcí a plochou střechou je stavebně i dispozičně propojena s dalšími stavbami areálu někdejší továrny. Hladké průčelí do ulice Olomoucké člení 13 okenních os s kovovými okenními rámy. Velikost okenních os se ve vyšších podlažích zmenšuje. Přízemí je odděleno výraznou kordonovou římsou, která v levé části přechází do markýzy nad hlavním vstupem, a je otevřeno nepravidelně se střídajícími výkladci a vstupními dveřmi. V levé části předstupuje zavěšený rizalit, procházející 1.-3. poschodím a převyšující hmotu budovy. Horizontálně je průčelí akcentováno příložkou v pravé části, zasahující do výšky 4. NP. Fasáda je obložena kombinací tmavého a světlého travertinu. Dvorní průčelí je děleno pravidelnou sítí obdélných okenních otvorů s dřevěnými rámy.