měšťanský dům

Dvoupatrový řadový dům o třech okeních osách zastřešený lomeou sedlovou střechou krytou šablonami, a s hřebenem rovnoběžným s průčelím do náměstí, stojí na hloubkové gotické parcele. Průčelí je bohatě členěné, levá osa je dominantní, zvýrazněná ještě mírným předsunutím v rizalit, všechny otvory této osy zaklenuté půlkruhem, v přízemí vstup do domu lemovaný polosloupy s hlavicemi, nad ním v patře francouzské okno s balkonem, po stranách okna výrazné pilastry nesoucí fronton, ve druhém patře okno se zobenými pilastry též nesoucí fronton. Další dvě osy s obdélnými otvory, v přízemí výkladce, mezi nimi vstup do krámku, v patře dvě okna s plochými pilastry nesoucími frontony, ve druhém patře dvě okna s pilastry po stranách nesoucí kladí. Patra dělená římsami, přízemí obloženo leštěnou žulou, patro opatřené omítkovou bosáží, ve druhém patře jen u levého okna. Všechny římsy profilované, podokapní je v levé ose doplněna o fronton zakončující rizalit, nad ním je ve střeše drobná vížka, vedle ní v osách dva drobné vikýřky s věžičkami.