měšťanský dům

Městský řadový dvoupodlažní dům, střecha mansardová. Zadní křídlo sestává ze dvou budov, k domu přiléhá dvojpodlažní kamenný objekt s místností zaklenutou valenou klenbou s lunetami v patře, z něj je vysazená dřevěná pavlač zabíhající i k hlavní budově. Druhá část zadního traktu přízemí, z pískovcových kvádrů. Hlavní průčelí do náměstí čtyřosé, dělené horizontálně patrovou římsou a korunní římsou, přízemní část zdobená pásovou bosáží, v ní dvě pravoúhlá čtyřtabulková okna s parapetní římsou, vlevo segmentově zaklenutý vjezd, po pravé straně vjezdu busta s pamětní deskou. V patře okna v páskových šambránách, nad nimi štuková obdél. deska zdobená 2 terči. Nad korunní římsou nástřešní atiková římsa dělená 3 štuk. sloupky na 2 pole. Omítka vápenná, obklad soklu pískovcové desky.