městský dům - kavárna Slavie (Snoza)

Řadový jednopatrový zděný omítaný dům obdélného půdorysu na hloubkové parcele v ulici, vybíhající z Náměstí. Přízemí prolomeno obdélnými a půlkruhovými okny a dvěma vstupy, pravoúhle a půlkruhově zakončeným. Odděleno od patra kordonovou římsou. Patro prolamuje pět obdélných, pravoúhle zakončených okenních os, lemovaných stuhovými šambranami. Okna osmitabulková. Nad nimi půdní okénka zazděná, lemována šambranou. Fasádu završuje profilovaná korunní římsa. Vpravo v přízemí dochována stlačená valená klenba s pětibokými výsečemi. Vlevo vstup zaklenut valenými klenbami se styčnými výsečemi. Vpravo nástup na schodiště do patra. V patře místnosti plochostropé. Vstupní místnost nevhodně obložena kamenem, vestavba dřevěné “chaloupky” až do konstrukce klenby po levé straně vstupu. Ve dvorním traktu novodobá nevhodná přístavba z betonu pro účely restaurace.