měšťanský dům

Řadový zděný omítaný jednopatrový dům, situovaný v severní frontě pravidelné zástavby Náměstí. Sokl obložen kamenem. V pravé části přízemí prolomen půlkruhově zakončený vstup do obytné části domu. Dveře s nadsvětlíkem. Vstup do mazhausu, klenutého v zadní části dvěma poli křížových kleneb. Vpravo nástup na schodiště do patra, vlevo úzká chodbička, klenutá segmentově valeně, vedoucí na dvůr. Ve zbylé části přízemí obdélná prosklená výloha, pravoúhle zakončený vstup do prodejny. Mezi vstupem a výlohou masivní polosloup. Přízemí od patra odděleno kordonovou římsou. V patře dvě podvojná obdélná okna, lemovaná pásovou šambranou, s parapetní výplní, dvojice oken je vždy završena trojúhelným frontonem. Nad okny úzká pásová kordonová římsa, na ni dosedají příčně obdélná půdní okénka. Nad nimi profilovaná korunní římsa. Dvorní fasáda hladká. Dvůr nezastavěn. V interiéru prodejny zazděné oblouky bývalého podloubí.