měšťanský dům

Řadový jednopatrový zděný omítaný dům obdélného půdorysu na hloubkové parcele v ulici při Náměstí. Přízemí prolomeno obdélnou výkladní skříní a vstupem do obchodu, v levé části je situován pískovcový portál, zakončený stlačeným obloukem, s ostěním s ušima a hlavním klenákem v ose. Dřevěné výplňové dveře. Přízemí od patra odděleno kordonovou římsou. Patro člení dvě široká obdélná okna, posazená na průběžné podokenní římse. Fasáda je završena korunní římsou. Objekt je kryt sedlovou střechou a plechem, na střeše obdélný nástavec s oknem, krytý sedlovou střechou. V interiéru chodba, klenutá plackami na pasech. Chodba vedoucí na dvůr je klenuta segmentovou valenou klenbou. Na dvoře jednoduchá konstrukce pro zastřešení automobilů.