měšťanský dům

Řadový zděný omítaný jednopatrový dům obdélného půdorysu na hloubkové parcele je situován ve východní frontě pravidelné domovní zástavby Náměstí. Má dochované podloubí, klenuté valeně s výsečemi se štukovými hřebínky. Přízemí je prolomeno jedním půlkruhově zakončeným obloukem podloubí. Je zdobeno pásovou bosáží a od patra odděleno kordonovou římsou. Patro je prolomeno třemi osami obdélných, pravoúhle zakončených oken, lemovaných pilastry s ionskými hlavicemi, držícími kladí, završené trojúhelným frontonem. Parapetní výplně s reliéfními vegetabilními motivy. Nad okny kordonová římsa, na níž jsou posazena příčně obdélná drobná půdní okénka, lemovaná profilovanými šambranami, po jejich stranách volutové konzoly. Nad okny korunní profilovaná konzolová římsa. Objekt završen sedlovou střechou s plechovou krytinou. Po levé straně přízemí dochována úzká obdélná chodba, zaklenutá valeně se styčnými výsečemi. Místnosti patra klenuty valeně se styčnými výsečemi. Dochován světlík. Objekt dispozičně propojen s čp. 93 v přízemí i patře.