měšťanský dům

Řadový jednopatrový zděný omítaný dům na obdélném půdoryse na hloubkové parcele se zachovalým podloubím. Fasáda hladká. Přízemí členěno půlkruhovým obloukem arkády na mohutných pilířích, na nárožích opěrně pilíře, zasahující až ke kordonové římse, oddělující patro. Patro prolamují tři obdélné, pravoúhle zakončené okenní osy, lemovány stuhovými šambranami. Nad nimi tři příčně obdélná půdní okénka, segmentově zakončená, lemována profilovanými šambranami, střední okno slepé. Na fasádě nápisová deska Lepolda Pospíšila. Podloubí klenuto valeně s trojúhelnými výsečemi. Dvorní fasáda hladká, členěna třemi okny v patře, dochován opěrný pilíř, vpravo novodobý vstup. V interiéru dochovány v přizemí místnosti klenuté valeně s trojúhelnými výsečemi, v patře jsou chodby klenuty pruskými klenbami a plackami na pasech, klenuto je rovněž schodiště do patra.