měšťanský dům

Řadový zděný omítaný jednopatrový dům obdélného půdorysu na hloubkové parcele je situován ve východní frontě pravidelné domovní zástavby Náměstí. Objekt je kryt sedlovou střechou mírného sklonu s plechovou krytinou. Je dochováno jedno pole podloubí, klenuto valeně s výsečemi. Fasáda je v přízemí prolomena jedním půlkruhovým obloukem podloubí. V patře jsou prolomena tři obdélná, pravoúhle zakončená okna, sedící na parapetních římsách, lemována zalamovanou římsou s ozdobným členěním. Pod okny vegetabilní reliéfy. Fasáda zakončena profilovanou korunní římsou. Úseky zdrsněné omítky fasády jsou střídány s pásovou rustikou v patře. Dvorní fasáda hladká. Interiér slouží jako prodejna Drogerie Schlecker, jde o vzájemné propojení prostor čp. 92 a 93. V interiéru dochovány segmentové oblouky nad okny fasády. Prostory se sádrokartonovými podhledy. Čtvercová parcela dvora nezastavěna.