fara

Jednopatrová nárožní budova na obdélném půdoryse s přilehlými užitnými staveními a dvorem. Hlavní jižní fasáda horizontálně členěna podezdívkou, profilovanou kordonovou římsou oddělující přízemí od prvního patra, která je nad vchodem segmentově vypjata, a korunní římsou. Nad vchodem trojúhelný ořímsovaný fronton. Vertikálně členěno lisénovými rámy. Vchod na ose s nadsvětlíkem s kamenným ostěním. Fasáda členěna v přízemi 1+2+vchod+2+1 pravoúhlými okny se šambránou a ušima. V prvním patře 1+2+1+2+1 segmentově završenými okny se šambránou s klenákem uprostřed, parapetní římsou a segemntově vypjatou nadokenní římsou. Střecha valbová. Boční západní fasáda o 3+3 pravoúhlých oknes se šambránou a ušima. V interiéru přízamí zaklenuto klenbou valenou, první patro plochostropé.