dům s kaplí

Jednopatrová budova obdélného půdorysu s v ose vestavěnou starší kaplí v uliční zástavbě. Hlavní fasáda členěna dvěma podloženými pilastry s hlavicí s festony, po jejichž stranách lisény s rýhováním. Na ose fasády prolomen portá rámovaný jednoduchými pilastry a završený neúplným volutovým frontonem. Nad vchodem kartuše bez nápisu. Nad portálem prolomeno oválné okno bohatě štukově zdobené s parapetním závěsem. Střední osa završena ořímsovaným trojúhelníkovým štítem, v němž se nachází v rostliných rozvilinách štukový reliéf Božího oka. Ve vrcholu frontonu vysoká tvarovaná patka s jednoduchým kamenným křížem. Po stranách průčelí prolomeno dvěma pravoúhlými vchody, na něž v prvním patře navazuje vždy jedna okenní osa. Okna pravoúhlá s profilovanou šambránou a ušima, se závěsem s kapkami v parapetu. V ose vestavěná kaple je výšky obou postranních os. Jedná se o jednolodní kapli s polychonálním závěrem, v němž zvenčí opěrné pilíře. Závěr sklenut paprskovou žebrovou klenbou. Žebra klínová s výžlabkem a patkami. Uprostřed svorník s nápisem (hosna) a rosetou. Okna lomená. Zbytek interieru kaple štuková výzdoba lisénami. Dvorní fasáda jednoduchá bez architektonického dekoru.