fara

Volně stojící jednopatrová stavba čtvercového půdorysu se sedlovou střechou, krytou plechem. Je umístěna západně od kostela a ohradní zdí je propojena s hospodářským stavením severně od ní. Východní průčelí je vertikálně členěno lizénami, na něž navazuje obloučkový vlys. Je prolomeno obdélnými, půlkruhově zakončenými okenními osami, lemovanými šambranami. Po pravé straně dveře do objektu, s půlkruhovým nadsvětlíkem, lemované stuhovou archivoltou. Jižní průčelí má po pravé straně předstupující rizalit. Obdobně po levé straně předstupuje rizalit i severnímu křídlu. Objekt má dva trojúhelné štíty na východní a západní straně. Okna členěna obdobně. V interiéru dochováno litinové schodiště do patra. Dochovala se kachlová kamna. Sokl je nevhodně novodobě upraven obkladem z oblázků.