socha sv. Jana Nepomuckého

Jedná se o stojící figuru světce v kontrapostu s mírně pokrčenou levou nohou, v pravé ruce držící biret a hlavou pootočenou k levému rameni. Levá ruka je pokrčena v lokti s dlaní na prsou držící pozlacený atribut krucifixu a palmety. Kolem hlavy svatozář s pěti šesticípými hvězdami. Podstavec na přední straně zdoben oválným zrcátkem s nápisem: DIVoIo ANNI, NEPOMVC SACRATA AXISTIT STATVA Zadní strana podstavce nese nápis: s:IoannInep:HAEC MOLESLAPIDEA VIVOTIASSVR,, RE XERAT AE RESE VOPE IA,, COBIHARNY EIVS OVE CONIVGIS DORO THEAE DEO DE,, VOTAE, Rohy podstavce jsou skoseny a tvoří volutové pásy. Podstavec je v horní části při zakončení tvořen profilovanou krycí deskou uprostřed pohledových ploch zdobenou stylizovanými oblaky ve formě reliéfu.