měšťanský dům

Stavba obdélného půdorysu na hloubkové parcele, kratší stranou do ulice. Střecha sedlová, souběžně s ulicí, pokrytá plechem. Přízemí a dvě patra. V přízemí velký dřevěný celý prosklený výkladec ve střední části se zapuštěnými vstupními dveřmi do obchodu, dveře rovněž celé prosklené, se světlíkem. Čelně vpravo dvoukřídlové nové vstupní dveře do domu s kazetovými výplněmi, nade dveřmi světlík. Patro je od přízemí odděleno profilovanou římsou. Okna obou pater dvoukřídlá, zapuštěná, kolem oken hladké šambrány u vnějšího okraje s páskem, deskové předsazené parapety, jinak je fasáda domu hladká, barva okrová, šambrány a římsy tmavšího odstínu. Korunní římsa mohutná, tvořená páskem, oblounem a deskou se sešikmeným čelem. Ve dvoře je fasáda rovněž hladká, žluté barvy. Okna ve dvoře v patře dvoukřídlá, nová, kamenné deskové parapety, v půdní nástavbě jednodílné a třídílné okno, obě nová, v přízemí jedno zamřížované okno a nové vstupní dveře. Přesah střechy ve dvoře podbitý.