býv. Česká banka Union

Budova o třech nadzemních podlažích je postavena na nepravidelném půdorysu. Nároží je akcentováno nakoso postaveným hranolovým arkýřem, zakončeným zvlněným štítem s vloženým volským okem. Arkýř je nesen dvojicí masivních konzol. Pohledově levé průčelí má šest okenních os. Levé tři osy tohoto průčelí jsou vloženy do mělkého nárožního rizalitu, který je zakončen trojúhelným štítem s pronikem do roviny sedlové střechy. Arkýř má vloženu jednu osu. Pohledově pravé průčelí je čtyřosé. Fasáda je tektonicky členěna systémem lizénových rámců, kordónovou římsou v úrovni prvního patra a podokeními římsami. Na fasádě rizalitu se uplatňuje vysoký pilastrový řád s iónskými hlavicemi a tektonicky pojednaný tympanon štítu. Svisle obdélné okenní otvory jsou rámovány šambránou vymezenou lomenou nadokenní římsou a parapetní výplní. Okenní výplně jsou dělené v horní třetině do tvaru kříže s nadsvětlíkem, který má vložen pravoúhlý rastr zasklení. Okna v přízemí mají půlkruhové záklenky. Okenní výplně jsou trojkřídlé. Střecha objektu je sedlová. Dvorní křídlo má pultovou střechu se spádem směrem do dvora.