zámek

Vlastní budova zámku byla volně stojící zděná omítaná jednopatrová na obdélném půdoryse. Hlavní průčelí do dvora o 10 okenních osách. Třetí a osmá osa je zvýrazněna jako rizalit a má sdružená okna. Fasádu člení patrová a fabionová římsa. Vstupní portály jsou pravoúhlé s kamenným ostěním, se stlačeným obloukem. Okna mají kamenné rámy a podokenní římsy. Boční fasády mají čtyři osy. Zahradní fronta se zbytky původního členění. Střecha mansardová s volskými oky. Vlevo je hlavní vstup (dnes interiér zcela zaniklý) do plochostropé chodby. Ve střední části křížová klenba, schodiště nově upraveno. Vlevo místnost se štukovým stropem. Místnosti v patře uspořádány kolem průběžné plochostropé chodby. Vlevo místnost se šikmým stropem, původně dvě místnosti spojené. Rovněž při pravém nároží místnost se štukovým stropem a fabionovou římsou. Za vstupem na chodbě, v bočních stěnách zasazeny dvě shodné litinové desky 130×100 cm s reliéfní scénou Stětí sv. Jana Křtitele. U portálu do patra litinová deska s erbem a datací 1679. Reliéfní desky pravděpodobně stejného stáří, čemuž odpovídají i některé charakteristické atributy oblečení. Diletantská fresková výzdoba, bez větší umělecké hodnoty, odhalena 1997, rokokové, žánrové figurální malby, hudebníci, hráči v kostky, tanečníci, trpaslíci apod., na stěnách i na stropě zámku.