měšťanský dům

Patrový měšťanský dům stojící v uliční frontě v západní části náměstí. Dům má obdélný půdorys, v jehož severní části je novodobě zasklené schodišťové atrium, vybudované v místě někdejšího dvorku. Dům kryje dvojice sedlových střech krytých plechem, střední část s atriem má střechu plochou a zčásti prosklenou. Východní fasáda do náměstí je zdobena jednoduchým klasicistním dekorem, sestávajícím z říms a vertikálních lizén. Výkladce v přízemí jsou oválně zakončené, pěti oken v patře je obdélných. Pod korunní římsou nad okny jsou drobné kruhové větrací otvory. Nad průčelími do ulice i do dvora je umístěna trojice novodobých pultových vikýřů. Prostory v přízemí jsou klenuté čtyřmi poli žebrových kleneb, které jsou v severní části polychromované. V severní stěně průchozí chody je odhalen pravoúhlý kamenný portál s přetínavými profilacemi v ostění. Předmětem ochrany je dům čp. 88 a vymezený pozemek.