sklad a balírna chmele Heinricha Melzera s technologickým zařízením

Dvoupatrový objekt s podkrovním pololopatrem je tvořen třemi křídly, které vytvářejí půdorys písmene V s okosením ve vrcholu. Na severovýchodě byl bývalý sklad přistavěn k mladší části objektu č. p. 1952, se kterým má sjednocenou fasádu a na východě navazuje na objekt č. p. 305, který je zpřístupněn díky dvěma průchozím sirným komorám. V nezjištěném období byl zbořen jejich komín odvádějící sirné zplodiny. Do severního dvorního koutu byla přistavěna dominující zděná výtahová šachta pro dopravní výtah pod valbovou střechou. Strojovna vystupující nad jihovýchodní pult sedlové střechy objektu skladu je osvětlována jedním okenním otvorem, na severovýchodě byla opatřena podélným dřevěným obkladem. Sedlovou střechu, na nároží zvalbenou, kryje bobrovka. Horizontálně jsou stěny členěny výraznou kordónovou římsou oddělující přízemí od prvního patra. Podkrovní pololopatro je odděleno profilovanou kordónovou římsou spočívající na pilastrech vysokého řádu, které vertikálně člení fasádu 1. a 2. patra. Pilastry jsou ukončeny profilovanou hlavicí. Přízemí je členěno pásovou rustikou. Nároží budovy jsou zvýrazněna štukovou bosáží. Okenní otvory jsou obdélné, lemované vpadlou štukovou šambránou a v patrech přímou profilovanou podokenní římsou. Okna čtyřkřídlá šestitabulková umístěná v líci (v přízemí v interiéru jsou okna opatřena mříží, v patrech jednoduchá), v půdním polopatru jednokřídlá dvoutabulková.