zvonice

Samostatně stojící mohutná hranolová věž z lomového kamene se nachází na bývalém hřbitově východně od kostela vsazena v ohradní zdi. Patrová věž je prostého členění s nárožím zdobeným rustikou a šambránami kolem vstupu a okenních otvorů. V přízemní věže jsou úzká, střílnová okénka, ve zvonicovém patře pak na jižním a severním průčelí velké půlkruhově zaklenuté okenní otvory rámované lištou, na východním a západním průčelí jsou obdélná sdružená okna s šambránou, nad oknem mírně hrotitou. Nad sdruženými okny se nachází hodinové ciferníky. Jižní vstup do věže je segmentově zaklenutý. Bohatě zdobená korunní římsa nese stanovou šindelovou střechu s proláklými stěnami s lucernou a cibulkou ve vrcholu. Omítnutí je v béžovém tónu, architektonické prvky jsou bílé. Podezdívka z lomového zdiva je ponechána bez omítnutí.