měšťanský dům

Rozlehlý nárožní dvoupatrový dům se do Radniční ul. obrací širokým čtyřosým průčelím, prolomeným v přízemí vlevo kamenným klasicistním portálem, jehož bohatě profilovaná archivolta tvarovaná stlačeným půlkruhem je vprostřed rozdělena volutovým klenákem, dále ve středu je situován menší portál, opět zakončený stlačeným půlkruhem a kamenným ostěním stejného typu je opatřeno též krámské okno napravo vstupu. Výplně vjezdového portálu jsou zdobené řezbou a kovanými mřížkami. Horní patra mají historizující členění s kordonovými římsami, pásovou bosáží a šambránami oken. Dvorní průčelí je hladké, novodobě přeřešené, ale v přízemí se zachoval stejný portál jako na čelní fasádě. Průčelí do jarní ulice nečleněné.