provozní budova

Provozní budova, původně kotelna, je situována na východní straně areálu při ulici Modřanská. Byla postavena z režného cihelného zdiva a zakončena sedlovou střechou se dvěma větracími věžičkami. Jedná se o nepodsklepený přízemní jednotraktový objekt. Pozdější přestavbou byl dodatečně proveden železobetonový trámový strop. Fasáda je členěna mezi okny lisenami, do ulice bez oken, nad segmentovými okenními prvky do dvora jsou zdvojené cihelné pasy. Uliční východní fasáda nemá žádné otvory. Dvorní západní a jižní boční fasáda byla zásadně stavebně upravena osazením výplněmi ze sklobetonu, novodobými okny a dveřmi. Plocha štítu s dřevěným obložením, ve kterém jsou trojúhelná orámovaná pole s dvojicí okének.