bývalá budova technické správy

Budova je situována východně od výpravní budovy, na severním okraji železničního náspu. Drobná zděná přízemní budova se suterénem, zčásti zapuštěným do železničního náspu, stojící na obdélném půdorysu s delší osou probíhající zhruba ve směru S-J, krytá polovalbovou střechou s pálenou krytinou (tašky bobrovky). Zdivo smíšené. Fasády jsou v úrovni suterénu hrubě omítané, v přízemí hladké. Suterén je přístupný od severu v ose umístěným obdélným vstupem se segmentovým záklenkem, dveře dřevěné kazetové s dřevěnými obložkami; v úrovni suterénu v bočních stěnách po jednom obdélném, zčásti v terénu zapuštěném okně. Přízemí je přístupné od jihu z kolejiště novodobým obdélným vstupem, v bočních stěnách přízemí po jednom na výšku obdélném okně v hladké barevně odlišené paspartě; okenní rámy mírně vpadlé za líc fasády, okna jsou dvojitá špaletová jednokřídlá šestitabulková, opatřená původními „bambulkovými“ závěsy a kličkami, vnější křídlo vně otvíravé (u východního okna jedna větrací tabulka se závěsy), okna typově z 2. poloviny 19. století. Severní průčelí je bez okenních otvorů, pouze ve štítu kruhové větrací okénko v šambráně. Střecha výrazně přetažená mimo obvodové zdivo, na spodní straně podbitá prkny, ve štítových průčelích vynesená vystupujícími zdobně vyřezávanými čely vaznic, které spočívají na zděných konzolkách; okraje střechy nad štíty lemovány dřevěnými lištami. Na východní straně střechy neomítaný cihelný komín, ve vrcholech polovaleb kovové hrotnice s válcovými ozdobnými nástavci.