dům

Řadový dvoupatrový objekt se sedlovou střechou s mohutným štítovým nástavcem. Parter obchodu je upraven pro obchodní účely a je prolomen novodobými výkladci. Hlavní vstup do domu je situován uprostřed přízemí. Jsou zde zachovány původní trojdílné prosklené dveře. Patro je od přízemí odděleno širokou plochou římsou, ze které vyrůstají dvě mohutné odstupňované lizény. Uliční fasáda je prolomena čtyřmi okenními osami. Okna jsou trojdílná nebo dvoudílná, členěná v horní třetině vodorovný poutcem. Fasáda je rozčleněna plastickým způsobem za pomoci vystouplých ploch věŘAdový tšinou geometrického tvaru. Horizontálně je dělena podokenními a nadokenními římsami. Okna ve 2. patře mají okna lemována vodorovně plasticky profilovanými šambránami. Na podokenní římse 2. patra mezi středovou dvojicí oken je nasazen drobnější pilastr končící v korunní římse mezí fasádou a štítovým nástavcem. Štítový nástavec je prolomen dvojicí oken. Nad nimi je mohutná odstupňovaná římsa. Hlavní plocha fasády je opatřena šlechtěnou omítkou. Střecha domu sedlová, krytá plechem.