vila

Patrový objekt postavený na obdélném půdorysu, zastřešený sedlovou střechou. Základní hmota objektu je rozšířena o dva shodné mírně vystupující pravoúhlé rizality na bočních průčelích domu, které jsou zastřešeny sedlovými stříškami. Objekt tak působí jako průnik dvou na sebe kolmých křídel, které jsou zastřešeny sedlovými střechami. Trojúhelníkové štíty jsou řešeny za pomocí falešné hrázděné konstrukce inspirované místní lidovou stavitelskou tradicí. Průčelí směřující do ulice je v patře obohaceno o dřevěnou částečně prosklenou pavlač, která je nesena trojicí konzol a je zastřešena pultovou střechou. Průčelí objektu jsou prolomena dvěma okenními osami. Uliční strana domu má okna v přízemí sdružená, v patře je pak po celé šířce domu nasazena pavlač. Ve štítu je prolomeno sdružené okno, které je osazeno těsně nad pultovou střechou pavlače. Ve vrcholu štítu je jeden malý okenní otvor ve tvaru routy. Boční průčelí jsou dvouosá a jsou řešená shodným způsobem. Základní plocha fasády má hrubou omítku, nároží jsou v přízemí zdůrazněna bosáží, patro je odděleno od přízemí kordónovou římsou provedenou pouze hladkým pásem omítky. Kolem okenních otvorů jsou také pouze úzkým pruhem hladké omítky vyznačeny pasparty. Trojúhelníkový štít je od patra oddělen lomenicí. Ve štítu je jeden větší okenní otvor a ve vrcholu otvor ve tvaru routy. Vchod do domu je situován na zadním průčelí a je kryt předstupujícím zádveřím. Štít je řešený shodným způsobem jako u bočních průčelí. Střecha objektu je zastřešena pálenou taškou bobrovkou.