dívčí internát

Samostatně stojící mohutná stavba je posazena v mírném svahu na vysoké kamenné podezdívce. Hlavnímu průčelí dominuje střední rizalit završený štítem s vrcholovým hrázděním saského typu. Centrální vchod je situovaný v rizalitu a je přístupný po trojramenném schodišti se zděným zábradlím. Samotný vchod je půlkruhově zakončen. Kamenná podezdívka v jeho místě přerůstá do větší plochy, která lemuje celý vstup. Hlavní průčelí je devitiosé. Obdélné okenní otvory mají novodobé výplně. Zadní průčelí je členěno dvěma krajními rizality širokými na dvě okenní osy. Rizality ukončeny shodně jako u rizalitu na hlavním průčelí tj. štítem se saským hrázděním. Fasáda domu je hladká bez jakéhokoliv tektonického členění. Původně mansardová střecha byla částečně novodobě upravena.