dům

Dominantním prvkem budovy je zakončení nároží mohutnou věžicí s dvojitou jehlancovou střechou. Objekt v řadové zástavbě je dvoupatrový s obytným podkrovím. Fasáda v patrech je řešena velmi dekorativním secesním štukovým způsobem s uplatněním pilastrů a štukových prvků ve formě věnců, stuh, volut a jiných rostlinných motivů. V přízemí se nedochovala žádná výzdoba ani členění fasády. Parter objektu je novodobě upraven. Fasáda přízemí je prolomena řadou širokých výkladců. Vstup do komerčních prostor objektu je situován v nároží. Vchod do bytové části je umístěn v pohledově pravé krajní ose uliční průčelí. Celé uliční průčelí v patrech je prolomeno deseti okenními osami, přičemž tři z nich jsou vloženy do nárožní věžice. Okenní výplně jsou dnes novodobé, plastové. Kolem okenních otvorů se uplatňují dva typy šambrán, jednak jednoduché šambrány s uchy v horní i spodní části okenního otvoru, jednak segmentově zakončené šambrány s uchy a kapkami a s volutami ve spodní části. Na střeše jsou pravidelně rozmístěny segmentově zakončené vikýře