hrobka Ing. V. Birnbauma

Hrobka Ing. Vojtěcha Birnbauma je situována na JV straně hřbitova. Hrobku čtvercového půdorysu tvoří kamenná základna ze dvou řad bosovaných žulových kvádrů, krytá cihlovými deskami. Ze severní strany se ke hrobce vchází třemi stupni schodů. Navazují čtyři čtyřboké žulové pilíře s okosenými vrcholky a reliéfní dekorací (vyrytý pás trojúhelníčků a samostatný reliéf hvězdy uprostřed každé strany). Pilířky spojuje kované zábradlí. Pilíře nesou ozdobnou bronzovou stanovou stříšku se svislým okrajem a místy s kosočtvercovými výplněmi. Mezi zadními pilíři vyniká architektonicky komponovaný náhrobek z černého leštěného kamene s vsazenou bronzovou bustou Ing. Vojtěcha Birnbauma. Pod bustou je ozdobné nápisové pole.