měšťanský dům

Stavba obdélného půdorysu na hloubkové parcele, kratší stranou do ulice. Sedlová střecha souběžně s ulicí. přízemí a jedno nadzemní podlaží. průčelí do ulice, čtyři osy, v poschodí čtyři osy oken. V přízemí zleva dvě okna na výšku, jednotabulová, se šambránami s hlubokými horizontujícími profily a stlačeným segmentem nahoře. Stejné okno první zprava. Dveře ve třetí ose zleva mají pískovcový portálek, plochý, hladký, bez patek dole, deskové hlavice, dole s výžlabkem pod plným segmentem nahoře a výrazným plochým klenákem. Pásová římsa nad přízemím plochá, nízká, široká, blíž středu na rozlišení pásu vykrajovaná. V poschodí čtyři osy oken na výšku v šambránách se širokým páskem při okraji, okna zapuštěná, na výšku, dvoukřídlá, dvoutabulová, dovnitř otvíravá. Pod okny profilovaný oplechovaný parapet. Nad každým oknem prvního poschodí menší obdélné, jednotabulové půdní okno ve stejné šambráně jako velká okna. Korunní římsa horizontující s oblounem a pod ním se dvěma sestupujícími pásky. Čelně pravá strana domu předstupuje před dům čp. 111 a v přízemí má v první ose zleva stejné okno jako již popsáno v průčelí. V druhé ose zleva, stejný portálek jako v průčelí, ale provedený v maltě.