kaple sv. Jana Křtitele

Popis odpovídá údajům na původním evidenčním listu. Okolo kaple pomníky celkem v počtu 22 ks. Pomníky u zdi kaple (zleva doprava): 1) Pomník dvou pruských poručíků 2) Pomník setníka Reutera 3) Pomník setníka Mahra 4) Pomník setníka Wladarze 5) Deska padlým I. pěšího pluku 6) Pomník kadeta Drechslera 7) Pomník poručíka Dorningera 8) Pomník setníka Plachkiho 9) Náhrobní deska podplukovníka Stenglina 10) Náhrobní kámen majora Nordenflychta 11) Pomník setníka Klopsteina Pomníky východně od kaple: 12) Pomník poručíka Horduseu 13) Pomník plukovníka Pehma 15) Pomníka kadeta Trencka 16) Pomník poručíka Wowsa Pomníky a hroby jižně od kaple: 17) Pomník setníka Zimmermanna 18) Pomník majora Heidela 19) Hrob rakouských důstojníků a vojáků 20) Pomník pruského 43. pluku Hroby u kaple: 21) Hrob podplukovníka Steiglina 22) Hrob šikovatele Langa