měšťanský dům

Dvoupatrový řadový dům na šířkové parcele. Do ulice Cihlářovy obrácen sedmi okenními osami s okny v obou patrech vloženými do lištových ostění růžové barvy s podokenními výplněmi obdélného tvaru s lištovým okrajem. Osazená okna mají čtyři tabulky a nad nimi podélný větrací otvor. Omítka domu je bílá. Přízemí prolamují na okrajích fasády dva polokruhově sklenuté výkladce s lištovým ostěním. Ve třetí ose zprava je mezi nimi osazen polokruhově zaklenutý portál s pískovcovým ostěním s lichoběžníkovým klenákem a malými římskami se stylizovaným diamantovým řezem. Horizontální členění fasády zajišťuje v přízemí pásová rustika, zakončená plochou kordonovou římsou s lištovými okraji. Stejná se uplatnila i mezi patry. Střecha domu je sedlová, orientovaná hřebenem souběžně s průčelím.