měšťanský dům

Dvoupatrový řadový dům s novodobě přeřešeným průčelím v patře se dvěma hranolovými arkýři. Okna jsou ve střední ose rozdělena na devět tabulek (dvěma vertikálními a dvěma horizontálními pásy) a na arkýřích obíhají tři strany a jsou dělena na 12 tabulek. V přízemí, omítnutém zeleně jsou na okrajích fasády prolomeny dva novodobé výkladce a uprostřed je použit půlkruhově zaklenutý portál s profilovaným ostěním a volně do omítky vloženými štíty se znaky Boskoviců a pánů z Lipé. Kolem portálu je naznačena štuková bosáž. Nad přízemím probíhá profilovaná kordonová římsa, přerušená bíle omítnutým patrem. Fasádu završuje profilovaná kordonová římsa. Okraje fasády zpevňuje štuková bosáž. Dvorní průčelí je omítnuto světle žlutě s pěti okenními osami v prvním patře a čtyřmi ve druhém. Okna jsou většinou půlená, zasazená hladce do fasády. Sedlová střecha domu je orientována hřebenem souběžně s průčelím, vaznicová krovní konstrukce, krytina eternit. Dvorek vybetonován.