zvonice

Jednoduchá čtyřboká, o samotě stojící dvoupatrová stavba čtvercového půdorysu, postavená ze smíšeného zdiva, omítnutá hladkou štukovou omítkou. Průčelí jednoosá, v 1. patře slepá - segmentově zaklenutá okna ve třech průčelích. Ve 2. patře čtyři obdélná, půlkruhově zaklenutá okna ( v každém průčelí po jednom). Okna jsou v hladkém omítkovém ostění bez šambrán. Fasády bez plastického členění, ukončené jednoduše profilovanou korunovou římsou. barva fasád tónovaná ve žluté barvě, římsa tmavě okrová. Objekt je zastřešen jehlancovou střechou, která přechází do osmiboké vysoké lucerny ukončené netypicky profilovanou bání s křížem. Krytina z pozinkovaného plecu a černých eternitových šablon. Vstup do jedné místnosti v přízemí obdélným vchodem v hladkém kamenném ostění bez profilace, završené stlačeným segmentem. Přízemí zaklenuto českou plackou.