zámek

Dvoukřídlá patrová budova na půdorysu L se středním rizalitem. Střecha je mansardová s vížkou a vikýři, krytá taškami. Nároží zámku podpírají mohutné opěrné pilíře. Hlavní průčelí o osmi okenních osách má uprostřed polygonální risalit, který je v přízemí členěn půlkruhovým portálem, rámovaným pilastry, nesoucími zábradlí balkonu. V bočních osách risalitu v přízemí oválná okna s plochými šambránami, v patře obdélná okna rovněž s plochými šambránami. Hlavní průčelí je členěno pásovou římsou a obdélnými okny v přízemí i patře. Boční průčelí rovněž o osmi okenních osách má bosovaný podstavec. Členění přízemí a patra obdélnými okny s plochou šambránou a lisénovými pásy probíhajícími dvěma podlažími. Nad středem trojúhelníkový štít, po stranách vikýře uzavřené segmentovými zprohýbanými římsami.