radnice

Jednopatrová budova na půdorysu písmene L. Přízemí prolomeno čtyřmi okenními osami, okna pravoúhlá lemovaná hladkou šambránou s lištou. Původně byla okna vsazena do půlkruhového odstupňovaného výklenku a ve třetí ose se nacházel asymetricky umístěný vchod pravoúhlý, rovněž vsazený do výklenku půlkruhově zaklenutého, ten byl při rekonstrukci zazděn. Přízemí odděleno od 1. patra profilovanou kordonovou římsou, fasáda v 1. patře prolomena 4 okenními osami, okna pravoúhlá lemovaná hladkou šambránou s lištou. Lizénový rám vymezuje vždy dvě okenní osy. Těsně nad okny probíhá profilovaná kordonová římsa. Podstřešní římsa nese střechu polovalbovou. Ve štítě dvě malá obdélná okénka. Radnice je řadový dům dvoutraktovou dispozicí. Dvorní trakt se kolmo do tvaru písmene L napojuje na hlavní část domu do náměstí. Trakt je jednopatrová budova obdélného půdorysu s pravoúhlými okny novodobé architektonické profilace. Podstřešní profilovaná římsa nad půdním okénkem segmentově zvlněná nese sedlovou střechu, krytou pálenou střešní krytinou. Dvůr sevřený oběma trakty na půdorysu obdélníku uzavírá ohradní zeď s oblouky.