ohradní zeď s branami

Celý areál obklopuje kamenná ohradní zeď, opatřená měkkou hladkou omítkou. Zeď kryje pultová stříška z prejzů a prolamují čtyři vstupy do areálu. Hlavní vstup na jihozápadě vede bohatě zdobeným kamenným portálem. Pravoúhlý portál s půlkruhovým zaklenutím člení bohaté geometrické motivy a ve vrcholu zdůrazňuje mohutný klenák nesoucí profilovanou nadpražní římsu a kladí zdobené akantovým listem a zubořezem. Portál završuje rozeklaný tympanon s volutami, v jehož středu je vsazena socha sv. Václava stojící na nízkém soklu. Druhý vstup vede ze západu pravoúhlým portálem s kamenným ostěním s uchy. V nástavci se nachází datace ANNO DOMINI MDCXIIII. Portál završuje rozeklaný tympanon se druhou sochou sv. Václava. Další vstup vede pilířovou brankou v severozápadní partii zdi. Na severu pak ohradní zeď prolamuje jednoduchý pravoúhlý vstup s jednoduchým kamenným ostěním..