správní budovy - V strana dvora

V této části dvora stojí blok obytných a správních budov. Na jihovýchodní straně dvora, naproti špýcharu, je situovaná přízemní budova krytá sedlovou střechou, která je na východě sevřena severní částí západního bočního křídla zámku. Na západě na budovu navazuje přízemní, avšak vyšší nárožní dům krytý valbovou střechou. Svou delší fasádou vymezuje východní stranu dvora. Na východní straně je dále umístěný samostatně stojící přízemní dům čp. 264, jehož obdélná hmota je uskočená o šíři nárožního domu. Dům obytného charakteru je mladší než předcházející objekty a novodobě upravovaný. Křídlo naproti špýcharu i objekt v nárožní poloze mají barevně jednotně řešenou fasádu. Fasády člení lizénové rámce, respektive u nárožního objektu masívní nárožní omítková bosáž, která rámuje i osově umístěný vstup.