železniční stanice

Samostatně stojící jednopatrová budova obdélného půdorysu s valbovým zastřešením. Vstupní fasáda k obci má mělký osový rizalit, na straně k trati člení půdorys objektu dvojice hlubokých rizalitů svírajících pultem krytý perón. Fasády přízemí v kombinaci režných okladových cihel s kamennými ostěními oken a vstupů a štukovými doplňky, patro zdobené mozaikou z barevných glazovaných obkladových cihel. Přesah střech nad štíty rizalitů vynesen vyřezávanými dřevěnými konzolami, na střechách položena glazovaná střešní krytina. Dům je podsklepen. V interiéru tradiční dispozice s kanceláří, pokladnou a čekárnou v přízemí, v patře byty. Zachovány původní konstrukce včetně krovu a prvky vybavení (truhlářské prvky, dlažba, zábradlí).