měšťanský dům

Jednopatrový řadový dům o čtyřech okenních osách do ul. Poštovní. Fasáda růžové barvy má tmavě vyznačený sokl a jednoduché ploché ostění oken, rozčleněných na 10 tabulek. Dům nemá štít, fasádu zakončuje profilovaná korunní římsa. Ve druhé okenní ose přízemí je osazen v polokruhově zaklenutém otvoru vstupu portál s lištovým ostěním a datací 1738 v klenáku. Dům je výrazně hloubkově orientován proti svému sousedovi vlevo, takže mu dvouosé levé boční průčelí vystupuje - je opatřeno dvěma výraznými opěráky vpravo u hrany vedlejšího domu pravoúhlým vstupem do nově přebudovaného schodiště do patra. Zadní průčelí má pět okenních os - v přízemí jsou v 1. a 4. pravoúhle zaklenuté vstupy do objektu. Pravý je vložený do původního segmentového záklenku. Sedlová střecha domu má hřeben rovnoběžný s průčelím a je kryta plechem. Krov nezpřístupněn. Dvorek není uzavřený, prostranství za domem je částečně vysypáno kamennou drtí a částečně zatravněno.